Com sempre, transparència

   La candidatura Guanya el Periodisme, que va encapçalar Salvador Cot, vol deixar clar, a tots els col·legiats del CPC, que col·laborarà, com  ha fet des de el primer dia, en  millorar  la gestió de l’entitat. Com se sap, fa anys que reclamem que es resolguin les nombroses llacunes  que  caracteritzen una gestió interna que està molt lluny de ser un model.

   Aquests dies hem sabut que la Fiscalia de Delictes Econòmics acumula prou indicis com per haver obert una investigació sobre els comptes del Col·legi. Estem segurs que l’actual degà, Josep Maria Martí,  col.laborarà amb  la feina del ministeri públic, que esperem aclareixi  de manera objectiva  quina ha estat la realitat interna de les finances del CPC durant tots aquests anys.

    Si d’aquesta investigació  de la fiscalia,  la justícia acaba determinant que s’han produït irregularitats, creiem que també se’n hauran de derivar les responsabilitats que s’escaiguin, tant  en la gestió directa com, si és el cas,  en la negació  i/o encobriment d’uns fets que, naturalment, resten pendents d’una qualificació jurídica que encara desconeixem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: