Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem…

Vuit vocals de nou a la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes i més d’un 40 per cent de suport. Aquesta és la traducció final real de la jornada electoral de divendres passat per la nostra candidatura, Guanya el periodisme. Salvador Cot no va guanyar l’elecció a degà, però de nou, com Pilar Antillach per dues vegades, va superar de llarg el percentatge de vots arreu de Catalunya que li permet entrar a al Junta de Govern.

Pel que fa a Barcelona, la llista de la demarcació va rebre més d’un 40 per cent del suport de tots els col·legiats, cosa que permet a la candidatura renovadora mantenir els vuit vocals a la Junta de Govern que tenia fins ara, després de la marxa de Xavier Mas de Xaxàs.

Com no podia ser d’una altra manera, ara es el moment d’agrair a tots el col·legiats que ens han votat el seu suport. No hem pogut guanyar com hauríem volgut, però saber que hi ha tantes persones que ens han reconegut l’esforç -i les hores i hores que hem invertit aquests darrers quatre anys- en benefici del Col·legi (també en aquesta darrera campanya electoral), ens omple de satisfacció i confiança. Com ara fa quatre anys, podeu estar segurs que la força que ens donen els vostres vots estarà ben administrada al si de la Junta de Govern per defensar un Col·legi amb més prestigi, més independència, i que sigui més democràtic i més transparent en la seva gestió.

I finalment, volem felicitar Josep Maria Martí, degà electe com ho va ser Josep Maria Huertas Clavería, per la seva victòria. Com va dir Salvador Cot la mateixa nit de les eleccions, ens posem a la seva disposició -si ho vol- per treballar per a la remodelació i transparència que aquesta institució necessita tant i tant.

Moltes gràcies. I seguim en contacte a través d’aquest blog.

Candidatura Guanya el periodisme.

Anuncis

2 Respostes to “Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem…”

  1. Jaume Vila Escofet Says:

    Endavant! Hi ha molta feina per fer.

  2. Josep Pla Says:

    No em queda clar si descongelaran el “llenguado” o si, ans al contrari, li donaran el proper Premi Ondas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: